retele date brasov

Realizam retele de date si/sau voce pentru cladiri industriale si de birouri, solutiile oferite de noi permitand obtinerea unei structuri fiabile si sigure, cu un grad mare de flexibilitate in cea ce priveste dezvoltari sau modificari ulterioare.

 Ca si la celelalte sisteme, primul pas il constituie un “site survey” insotit eventual de un caiet de sarcini, pentru lucrarile de mari dimensiuni , care sa ne permita obtinerea tuturor informatiilor necesare furnizarii solutiei optime pentru cerintele clientului. Acordam o mare atentie fazei de testare a retelei realizate astfel incat sa eliminam orice sursa de probleme generate clientului in exploatare.

Desi in ultimul timp solutiile wireless se utilizeaza din ce in ce mai des pentru majoritatea aplicatiilor de curenti slabi   , o serie de limitari ale acestui tip de solutii precum si aspecte legate de pret conduc la pastrarea ca prima optiune a cablarii structurate , mai ales pentru retelele medii si mari .

Scopul cablarii structurate este realizarea unei singure infrastructuri de comunicatie universale , care sa poata sustine toate echipamentele de telefonie , calculatoare , sisteme de alarma , supraveghere video ,control acces , comanda si control , TV etc. prevazute in faza de proiectare dar , foarte important , sa poata permite ulterior extinderea , modificarea si/sau adaugarea de tehnologii noi fara a interveni major in retea la nivel fizic si fara a avea consecinte in ceea ce priveste fiabilitatea si mentinerea cerintelor de securitate.