SC Inaco Invest  SRL este o companie privata cu capital romanesc infiintata in 1996 in Braila . Pana in 2012 activitatea a fost concentrata pe domeniul instalatiilor generale pentru constructii civile si industriale cu un portofoliu important de lucrari in zona de sud- est   a tarii dar si in zona centrala.Din 2012,  dupa mutarea sediului social in Brasov , activitatea se concentreaza pe domeniul sistemelor de securitate , telecomunicatii si automatizari , restul instalatiilor pentru constructii ramanand in portofoliul companiei doar sub forma consultantei si a Project Management-ului.

inaco invest

Ne bazam pe experienta si expertiza noastra in domeniul instalatiilor pentru a oferi  clientilor solutiile optime la un pret corect . Pentru realizarea acestui obiectiv propunem doar echipamente furnizate de producatori cu experienta in domeniu ,  care sa respecte intocmai standardele si specificatiile tehnice corespunzatoare aplicatiei date si legislatiei in vigoare .Procedurile de implementare sunt realizate conform specificatiilor producatorilor si normelor, personalul tehnic fiind supus in permanenta procesului de instruire si testare.

Pentru ca acest domeniu de activitate este foarte dinamic ,  urmarim in permanenta ofertele furnizorilor si ale dezvoltatorilor de solutii pentru fi la curent cu toate noutatile de pe piata , astfel incat sa fim capabili sa oferim clientilor nostril cele mai bune variante de implementare pentru aplicatiile cerute.