Desi extinderea retelelor nationale si locale de distributie a semnalului TV acopera o mare parte din piata si satisface necesitatile majoritatii consumatorilor individuali , exista o categorie de clienti care au nevoie de o instalatie de distributie a semnalului de la diferiti furnizori  , in diferite formate. Este vorba de hoteluri si pensiuni de dimensiuni mai mari sau chiar ansambluri rezidentiale in curs de construire.

retele tv prin cablu brasov

Oferta noastra pentru acesti clienti  consta in livrarea de reţelele profesionale CATV/SatTV care preiau semnal de la difeririti furnizori de semnal TV (liber sau cu abonament) in diferite formate (analog sau digital , terestru , CATV sau satelit) putand adauga semnal propriu sau chiar cupla semnal din alte surse (sistemul de supraveghere video de exemplu).

O alta categorie de clienti potential interesata de serviciile noastre ar fi cei care doresc o instalatie unitara care sa integreze sistemele SAT-TV, CCTV, digital terestru ,  LAN/WLAN si eventual supraveghere video sau repetor GSM.

Pentru o solutie personalizata si mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!