Prin intermediul sistemelor inteligente de management al cladirilor se relizeaza o infrastructura comunicationala comuna pentru toate sistemele instalate intr-un imobil  – sisteme de securitate (antiefractie, incendiu, control acces),sonorizare,TV, iluminat, umbrire, ventilatie, incalzire etc. – pe baza careia, prin intermediul unui soft specializat, se poate realiza controlul acestor sisteme prin interventia  utilizatorului din interfata instalata sau complet automat, prin intermediul scenariilor programate si a semnalelor venite de la senzori.

Rezultatul consta in cresterea gradului de confort, control si  siguranta, precum si economii considerabile in ceea ce priveste consumul de energie.

sistem de management al cladirilor

Un sistem de management al cladirilor, indiferent de marimea acestora sau de numarul sistemelor integrate, este structurat pe 4 nivele: senzori, echipamente de executie (relee, electrovane, servomotoare etc), cai de comunicatie si unitatea de procesare, stocare si control.  Avand in vedere aceasta structura, este foarte important ca cel putin in cazul cladirilor noi sau la care se fac lucrari de renovare sa se prevada sistemul de management inca din faza de proiectare. Aceste sisteme sunt implementate atat in varianta cablata (cladiri industriale si/ sau de dimensiuni mari) cat si in varianta wireless, pretabila in special la aplicatii rezidentiale unde de cele mai multe ori apar probleme de ordin estetic in ceea ce priveste amplasarea cablurilor.

Oferim servicii de consultanta, proiectare si implementare a sistemelor de management al cladirilor pentru orice tip de imobil , atat in varianta cablata cat si wireless.